Gofan i Edmund otvaraju finale Dejvis kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gofan i Edmund otvaraju finale Dejvis kupa

Finalni duel Dejvis kupa između Belgije i Velike Britanije počeće mečom između 16. tenisera na ATP rang listi Davida Gofana i debitanta, 100. igrača Kajla Edmunda, odlučeno je danas žrebom u Gentu.

Njih dvojica na teren će izaći sutra u 13.30, a posle njih sastaće se Ruben Bemelmans i Endi Marej.

U subotu će na programu biti dubl meč, a Belgijance će predstavljati Stiv Darsis i Kimer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kopejans, dok će za Britance igrati braća Endi i Džejmi Marej.

Poslednjeg dana Dejvis Kupa na teren će prvo izaći Gofan i Marej, a posle njih sastaće se Bemelmans i Edmund.

Velika Britanija je poslednju titulu u Dejvis kupu osvojila 1936. godine, dok je Belgija jedino finale igrala 1904, kada je poražena upravo od Britanaca.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.