Izvor: Danas, 20.Nov.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale u senci sukoba

Beograd - Finale Dejvis kupa na programu je od danas do nedelje u Lilu između Francuske i Švajcarske, ali glavna tema nije ko ima veće šanse da se domogne „salatare“ već sukob između Rodžera Federera i Stanislasa Vavrinke koji datira od prošle nedelje sa Mastersa u Londonu, kada je žena drugog reketa sveta dobacivala u polufinalu njegovom protivniku.

Novinari od kada su doputovali u Lil prate svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << njihov korak, nagađajući da li Federer na prvi trening nije došao zbog povrede leđa koju je zadobio u Londonu ili Vavrinke, ali su se na konferenciji za medije pojavili zajedno.

- Ispala je velika stvar od svega toga, ali za nas - to je stvarno jedno obično ništa. Utrošili smo samo pet minuta na taj razgovor - rekao je Vavrinka, čiji je tim trenirao bez Federera, koji je isprobavao teren sam sa trenerom.

Program u petak počinje u 14.00 duelom Conge i Vavrinke, potom sledi meč između Monfisa i Federera. Dan kasnije na programu je dubl od 15.30 u sastavu Beneto/Gaske - Kjudineli/Lamer, a poslednjeg dana od 13.00 počinju singl mečevi Conga - Federer i Monfis - Vavrinka.

Zanimljivo je da je „salatara“ jedini trofej koji nedostaju 33-godišnjem Federeru.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PRAVO U LEĐA: Da Federera nije povredio otac? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Nov.2014, 00:05

Interesantan snimak sa treninga Rodžera Federera..Ovih dana je na Jutjubu popularan snimak postavljen 14. novembra, dan pred kontroverzno polufinale Mastersa u Londonu između Rodžera Federera i Stena Vavrinke...Tokom treninga drugog najboljeg tenisera sveta, na drugoj strani mreže se našao Robert,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.