Finale DK: Novak ima favorita

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale DK: Novak ima favorita

Finale Dejvis kupa ove godine odigraće Belgija i Velika Britanija. Selekcija koju predvodi svetski teniser broj dva Endi Marej igraće prvo finale posle 37 godina, dok će Belgijanci svoju šansu za osvajanje trofeja tražiti posle 111 godina.

Prvi teniser sveta Novak Đoković smatra da su Marej i družina favoriti, kao i da je Belgijancima najjači >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << adut domaći teren.

- Uzimajući u obzir činjenicu da je Endi Marej u timu, sve što je učinio ove godine u Dejvis kupu za svoju reprezentaciju, pošteno je reći da je Velika Britanija favorit sa njim u timu. Naravno, sada igra na strani, što ima veću težinu u Dejvis kupu, s obzirom na to da je publika sjajna i atmosfera drugačija u odnosu na obične mečeve - prokomentarisao je Đoković i dodao:

- Ja znam kako je. Imao sam tu sreću da osvojim Dejvis kup 2010. sa Srbijom na domaćem terenu i igrao par finala, polufinala.

Finale će biti odigrano u Gentu u od 27. do 29. novembra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.