Englezi čekaju Francuze u Kvinsu

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2015, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi čekaju Francuze u Kvinsu

Derbi četvrtfinala Dejvis Kupa održaće se na terenima u Kvinsu.

Treći teniser sveta Endi Marej izjavio je danas da je zadovoljan što će reprezentacija Velike Britanije na terenu Kvins kluba u Londonu igrati protiv Francuske, u četvrtfinalu Dejvis kupa.

Četvrtfinalni duel Velike Britanije i Francuske igraće se od 17. do 19. jula, a danas je odlučeno da će se meč igrati na terenu Kvins kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Londonu.

"Kvins je savršeno mesto. Na tim terenima igram već 10 godina i osećam se kao kod kuće, kao i ostali britanski reprezentativci", rekao je Marej za sajt Teniskog saveza Velike Britanije.

Marej je tri puta osvajao turnir na Kvinsu.

Britanska reprezentacija je poslednji put u Dejvis kupu na tom terenu igrala 1990. godine, kada je izgubila od Francuske sa 0:5.

Velika Britanija se plasirala u četvrtfinale pobedom u Glazgovu protiv SAD od 3:2, a Francuska je istim rezultatom u Frankfurtu pobedila Nemačku.

Pobednik duela Velike Britanije i Francuske igraće septembru u polufinalu Dejvis kupa protiv boljeg iz duela Australije i Kazahstana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.