Dejvis kup: Kraljevčani razgrabili svih 100 karata za meč sa Hrvatima!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup: Kraljevčani razgrabili svih 100 karata za meč sa Hrvatima!

Red ispred hale sportova u Kraljevu za najveći sportski spetakl u protekloj deceniji bio je ogroman, a meštani jednog od najvećeg grada u našoj zemlji dokopali su se "celih" 100 karata!

Ulaznice su nestale za pola sata, a više stotina Kragujevčana pognutih glava uputilo se ka svojim domovima.

S obzirom da je kapacitet dvorane 3.100 mesta, a da je prodato svega 100 kompleta po pristupačnih 5.000 dinara, pitamo se - šta je sa ostalih 3.000?

Biće podeljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sponzorima, hrvatskom teniskom savezu i brojnim gostima. Pa, kol'ko vas, bre, to ima?

-U prodaju su pušteni kompleti ulaznica na biletarnici i preko interneta. Jedna osoba mogla je da kupi najviše dva kompleta. Za prodaju i distribuciju karata zadužena je firma “DD tiket”, tako da nemam informaciju koliko se kompleta našlo u slobodnoj prodaji na biletarnici - rekao je Predrag Petronijević, predsednik Teniskog saveza zapadne Srbije.

Kraljevčani će gledati tenis, ali neki drugi put...
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.