DEJVIS KUP: Novak ne igra zbog Viktora?

Izvor: Kurir, 09.Apr.2014, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJVIS KUP: Novak ne igra zbog Viktora?

Đoković je bio ljut zbog kazne Viktoru Troickom, ali nismo imali nikakav uticaj na to, rekao je Riči Biti, predsednik Međunarodne teniske federacije

Razočaran u ITF?

Predsednik Međunarodne teniske federacije (ITF) Frančesko Riči Biti izjavio je da najbolji srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Novak Đoković ove sezone ne igra Dejvis kup jer je ljut zbog suspenzije Viktora Troickog.

- Đoković je bio ljut zbog kazne Viktoru Troickom, ali nismo imali nikakav uticaj na to - rekao je Riči Biti.

Osim Đokovića, ove godine Dejvis kup ne igraju ni drugi veliki igrači poput Rafaela Nadala i Tomaša Berdiha, ali je predsednik ITF rekao da mu to ne predstavlja nikakav problem.

- Nismo zabrinuti. Generalno, zadovoljni smo igračima koji su tu - rekao je Biti.

Troicki je suspendovan prošle godine u julu jer nije doneo traženi uzorak krvi na zakazano testiranje. Prvobitna kazna bila je 18 meseci, ali je na kraju spuštena na 12. Novak je više puta izjavio da je prema Viktoru učinjena nepravda i da je on nevin.

(S. R.)
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Novak Đoković

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.