Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJVIS KUP: Marej doneo titulu Velikoj Britaniji posle 79 godina!

Velika Britanija osvojila je Dejvis kup prvi put posle 1936. godine, pošto je Endi Marej doneo odlučujući bod svojoj selekciji. 

Nakon što je učestvovao u prethodne dve pobede Velike Britanije, Marej je u svom trećem meču bio bolji od Davida Gofana sa 6:3, 7:5, 6:3.
– Nisam mislio da ćemo ikada imati priliku da uradimo ovako nešto – rekao je Marej. 
Podsetimo, Marej je prethodno ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u istoriju kada je 2013. prekinuo post Britanaca od 77 godina na Vimbldonu, a godinu kasnije je osvojio i olimpijsko zlato, pa jasno da je on definitivno najbolji sportista Velike Britanije u poslednjih nekoliko decenija. 
 
The post DEJVIS KUP: Marej doneo titulu Velikoj Britaniji posle 79 godina! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.