Bez Đokovića na Argentince?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Đokovića na Argentince?

Dejvis Kup reprezentacija Srbije mogla bi da izađe na megdan Argentincima u veoma oslabljenom sastavu pošto prvi reket sveta razmatra mogućnost odustajanja od nastupa u 1/4 finalu pomenutog takmičenja.

Odmah nakon trećeg Grend slema sezone Dejvis Kup reprezentativce Srbije očekuje duel četvrtfinala sa Argentinom koji će biti odigran u Buenos Ajresu.

Naš nacionalni tim mogao bi da otputuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prestonicu Argentine u veoma oslabljenom sastavu pošto prvi teniser sveta Novak Đokovića razmatra mogućnost odustajanja od nastupa za Srbiju.

Najbolji srpski teniser još uvek nije ozvaničio svoju odluku ali će u dogovoru sa selektorom Obradovićem uskoro odlučiti da li će učestvovati u meču četvrtfinala Dejvis Kupa.

Argentina je za predstojeći duel sa Srbijom prijavila Leonarda Majera (21), Dijega Sebastijana Švarcamana (64), Federika Delbonisa (73) i Karlosa Berloka (121).

Četvrtfinalni duel Argentine i Srbije počeće 17. jula a bolji tim će u polufinalu igrati protiv pobednika susreta Belgija Kanada.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.