Nema više bežanja s časova: Da li će Vulin uspeti da prevaspita decu?

Izvor: B92, 18.Jul.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više bežanja s časova: Da li će Vulin uspeti da prevaspita decu?

Da bi dobili dečiji dodatak, roditelji su do sada podnosili samo papir o upisu u školu, a ubuduće će morati sa vremena na vreme da podnesu i dokaz da je dete redovno na časovima. Ministar Vulin je rešio da se ovako obračuna sa decom koja eskiviraju školske obaveze!

Dragi švrćani, čika Vulin će vam dati novac, ali samo ako redovno idete u školu!

“Svaki đak ima neki svoj razlog zbog koga pokušava da pobegne i beži od škole”, kaže psiholog Vesna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tomić i nastavlja – “Ako je pubertet u pitanju ono što tu možemo da kažemo jeste da postoji određena vrsta socijalnog pritiska, pa ako jedan krene povuče i drugog”

Prema njenim rečima, savet roditeljima je da počnu da se bave i primećuju svoju decu i da razgovaraju s njima oči u oči.

Roditelji, čuli ste - pred teškim ste izazovom. Kontrolišite svog pubertetliju, da ministar ne bi vas!
Pogledaj vesti o: Dečji dodatak

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.