Korisnicima dečijeg dodatka neophodne školske potvrde

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnicima dečijeg dodatka neophodne školske potvrde

Uprava za dodatak na decu saopštila je da su korisnici dečijeg dodatka dužni da na početku školske godine poseduju školske potvrde za decu osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta za školsku 2016/17. godinu.

Ova uprava je uputila zahtev školama da ubuduće po službenoj dužnosti dostave Gradskoj upravi školske potvrde sa brojem rešenja o priznavanju prava na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dečiji dodatak i imenom i prizimenom korisnika za svu decu koja su u evidenciji škole.

Školske potvrde je potrebno dostaviti Upravi za dodatak na decu (Sremska 9) svakog radnog dana od osam do 15 časova.

Roditeljima koji ne budu imali školske potvrde biće obustavljena isplata dečijeg dodatka.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Za dečji dodatak neophodna potvrda iz škole

Izvor: NoviSad.com, 14.Sep.2016

Uprava za dodatak na decu saopštila je da su korisnici dečjeg dodatka duži da na početku školske godine dostave školske potvrde za decu osnovnog i srednje školskog uzrasta, za školsku 2016/2017. godinu..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.