Bez potvrde nema dečijeg dodatka

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2015, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez potvrde nema dečijeg dodatka

Svi korisnici dečijeg dodatka su dužni da, radi ostvarivanja prava na dečiji dodatak, na početku školske godine poseduju školske potvrde za decu osnovnog i srednješkolskog uzrasta, za školsku 2015/2016. godinu, saopštili su danas iz Uprave za dodatak na decu.

Oni su u dogovoru sa Gradskom upravom za obrazovanje, uputili zahtev školama da ubuduće, u skladu sa raspoloživim evidencijama, po službenoj dužnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dostave ovoj Upravi školske potvrde sa navedenim brojem rešenja o priznavanju prava na dečiji dodatak i imenom i prezimenom korisnika za svu decu koja su u evidenciji škole.

Korisnicima koji ne dostave lično ili preko škole potvrde će biti obustavljena isplata dečijeg dodatka.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.