Ako se nalazite na ovim spiskovima danas očekujte novac

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2017, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako se nalazite na ovim spiskovima danas očekujte novac

Pored dečjeg i roditeljskog dodatka za mesec maj, danas počinje isplata invalidskih primanja, dodatk za pomoć i negu drugog lica, kao i redovna isplata naknade nezaposlenim koji se nalaze na evidenciji NSZ.

Iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja navode da danas počinje isplata osnovnih invalidskih primanja vojnih invalida i korisnika porodične invalidnine za maj 2017. godine, kao i isplata dečijih i roditeljskih dodataka za korisnike na teritoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << KiM za maj.

Stiže nova svetska valuta!

Resorno ministarstvo saopštava da danas počinje i isplata dodatka za pomoć i negu drugog lica za maj mesec.

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će danas izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za maj. Privremena novčana naknada raseljenim licima sa područja AP KiM za maj biće isplaćena u sredu, 21. juna, navodi se takođe u saopštenju NZS.
Pogledaj vesti o: Dečji dodatak,   Isplata dečijih dodataka

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.