DARKO RUNDEK: Velika je čast biti na Gitarijadi!

Izvor: Kurir, 01.Avg.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO RUNDEK: Velika je čast biti na Gitarijadi!

Tvorac legendarnog jugoslovenskog sastava Haustor Darko Rundek nastupio je sa svojim novim bendom "Kargo trio" na 49. gitarijadi, čime je ozvaničio početak rok festivala.

Za njega je, kako je rekao, bio veliki izazov nastup na Gitarijada i iako je vać tamo pevao, ali da svaki nastup u Srbiji doživljava emotivno.

"Ovo je veliki doživljaj i čast za mene. Ozbiljna je stvar biti na jednom festivalu koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << toliku tradiciju. Drago mi je što postoje mesta gde novi bendovi izlaze i mešaju se sa starima", rekao je Rundek.

"Važno oje da mladi bendovi mnogo vežbaju, ne može se tek tako izaći pred publiku i svirati. Nekada se jeste sviralo u garaži, pa je bilo potrebno posebno važno da vas vaši prijatelji čuju pre nego što zasvirate pred pravom pubilikom. Bendovi sada imaju priliku da preskoče taj stepenik, mada im ja savetujem da to ne čine", poručio je Darko.

Naše novine

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.