Natašini bivši  postali drugari: Vlada Vuksanović ugostio Danila Ikodinovića!

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Natašini bivši postali drugari: Vlada Vuksanović ugostio Danila Ikodinovića!

Protekli vikend u Beogradu obeležile su žurke po splavovima, ali i susret bivšeg supruga Nataše Bekvalac i njenog bivšeg verenika.

Izgleda da je Nataša zaboravljena priča u životima njenih bivših partnera, koji su odlučili da se konačno upoznaju i združe.

Vlada Vuksanović ugostio je bivšeg muža svoje nekadašnje verenice Nataše, Danila Ikodinovića. Usledio je srdačan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pozdrav među starim suparnicima.

Dača se ostatak noći odlično provodio na Vladinom splavu uz odabrano muško društvo.

Možda je poleđina Vladinog gostoprimstva i činjenica da pevačica ove godine uživa sa drugim na Tajlandu, na istom mestu gde je prošle godine s njim razmenjivala nežnosti.

Iste noći na splavu Dragstor su bile i sestre Tijana Dapčević i Tamara Todevska sa Tamarinim verenikom, bivšim košarkašem Aleksandrom Dimitrovskim. Mladi zaljubljeni par planira venčanje na proleće, a Tijana nije krila oduševljenje budućim zetom s kojim rado ide u noćni provod.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako je prošao susret bivšeg supruga i bivšeg verenika Nataše Bekvalac?

Izvor: Story, 26.Jan.2015

Protekli vikend u Beogradu obeležile su žurke po splavovima, ali i susret bivšeg supruga Nataše Bekvalac i njenog bivšeg verenika...Nataša Bekvalac, foto: Instagram..Izgleda da je Nataša zaboravljena priča u životima njenih bivših partnera, koji su odlučili da se konačno upoznaju i združe...Vlada...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.