VELIKI GOSPODIN: Boban Marjanović snimio album

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI GOSPODIN: Boban Marjanović snimio album

Igrači San Antonija dobili za Dan zaljubljenih romantične naslovnice albuma američkih pevača.

Zvezda je rođena! E, sad, da li košarkaška ili muzička - vreme će pokazati. Svi već znaju da Boban Marjanović pod obručima dominira, ali to nije njegov jedini talenat. Naime, ima i stas i glas za muzičku karijeru!

Kad je pre nekoliko meseci Bobi s pratiocima na Instagramu podelio video gde peva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pesmu Harisa Džinovića, bilo je jasno da tu čuči potencijalna zvezda. Potvrda toga stigla i je u vidu naslovnice albuma pod nazivom „Veliki gospodin“.

Hiljade obožavateljki

- Ovo je album za one koji žele preko noći da urade nešto veliko - glasi opis premijernog Bobijevog diska.

Marjanović je na fotki za „nosač zvuka“ opasan frajer! Ovakvo izdanje doneće mu na desetine hiljada obožavateljki. Nije samo naš centar zvezda ovog projekta koji je urađen zbog Dana zaljubljenih. Njegovi saigrači iz San Antonija takođe su dobili naslovnice albuma. Tako je Đinobili postao potpuno neodoljivi „Emanuel“.

- Ukršteni korak s ljubavlju - glasi naziv Manuovog diska.

Boris kao Beri Vajt

Muzičke karijere smeše se i Timu Dankanu, Kavhiju Leonardu, Gregu Popoviću, ali ona najveća rezervisana je za Borisa Dijaoa. Uz pseudonim Bobo i s urnebesnom frizurom, francuskom asu neće biti teško da napuni stadione širom sveta. Iza sebe već ima dosta albuma, jer je već izdao najveće hitove.

Autor: Miloš Bjelinić,Foto: Profimedia,Foto: Fonet/Ap,Foto: Beta/AP

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.