U susret Danu zaljubljenih: Avio-kompanija putnicima traži srodne duše

Izvor: Svet, 29.Jan.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U susret Danu zaljubljenih: Avio-kompanija putnicima traži srodne duše

Nekoliko nedelja pre svetskog dana horora za osobe koje nemaju partnera, poznatog kao Dan zaljubljenih, australijska avio-kompanija Džetstar nudi beg i u isto vreme šansu za pronalazak prave ljubavi.
Ova kompanija je, u saradnji sa feng šui ekspertom Dejvidom Tongom, lansirala kampanju pod imenom “Ljubav je u zodijačkom paru”.
Putnici treba da se uloguju na veb-sajt i popune jednostavan obrazac s podacima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << o datumu svog rođenja, osobinama i ljubavnom statusu.
Na osnovu tih podataka personalizovani feng šui određuje kompatibilne zodijačke znake, mesta koja su najbolja za sedenje u avionu, destinaciju i aktivnosti.
Za osobu rođenu u godini konja, na primer, najbolji par je osoba rođena u godini koze. Ovi ljudi treba da sede u devetom, devetnaestom ili dvadeset i devetom redu i da otputuju u Džakartu.
Putnici bez partnera takođe mogu da se prijave i na takmičenje za sastanak “naslepo”.
U saradnji sa avio-kompanijom Džetstar, feng šui Tong će izabrati dve srećne osobe koje imaju feng šui karakteristike koje su najpogodnije za spajanje.
Njihovo putovanje može da traje najviše tri dana, a na kraju svakog dana biće im postavljeno pitanje da li žele da nastave sastanak ili da se vrate kući.
Samo putnici koji su slobodni u periodu od 13. do 15. februara mogu da se prijave.
U prvih sedam sati od kako je kampanja lansirana, veb-sajt ove avio-kompanije je primio preko 5.000 aplikacija.
Pobedničko putovanje će biti snimljeno i emitovano na kanalu Džetstara na Jutjubu 3. marta.
Izvor: B92
Foto: Freedigitalphotos.net

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.