Tajne velikih zavodnica: 5 načina da ulepšate Dan zaljubljenih!

Izvor: Svet plus, 08.Feb.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajne velikih zavodnica: 5 načina da ulepšate Dan zaljubljenih!

Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke proverene beauty trikove uz koje ćete na veče ljubavi zablistati u punom sjaju!

#1 Uspostavite kontakt očima

Ugledali ste zanimljivog muškarca u sobi prepunoj ljudi? Uspostavite kontakt očima, gledajte ga nestašno tačno 2 sekunde, zatim pogledajte u drugu stranu na 2 sekunde pa nazad na njega. Pojaviće se pred vama u trenu.

#2 Smejte se za njega

Muškarce privlače žene koje deluju srećno i zabavno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Koketna žena koja se iskreno smeje je puno zanimljivija i pristupačnija od ozbiljne žene, stoga kad razgovarate s njim, često se smejte. Delovaćete sretno i opušteno, što će ga sigurno privući. No, nemojte preterivati – vaša je misija zavesti ga, a ne dati mu do znanja da vam se sviđa.

#3 Zavedite mirisima

Miris je jedan od najjačih afrodizijaka. Nanesite malo senzualnog parfema na svoju kosu i zavežite je u rep ili jednostavnu punđu. Kad se konačno nađete s njim, jednostavno oslobodite kosu iz repa ili punđe i dozvolite omamljujućim mirisnim notama da ga razoružaju.

A kada budete sigurni da je noćas samo vaš, malo senzualnog parfema nanesite i s unutrašnje strane bedara i prepustite se noći za pamćenje.

#4 Sjaj nakon tuširanja

Pridružite mu se pod tušem noseći na sebi samo belu T-shirt majicu. Kada postanete potpuno mokri, pretvorićete tuširanje u uzbudljivo iskustvo i praznik za njegove oči.

#5 Za senzualne dodire

Iznenadite ga pri pogledu na krevet. Neka na njemu budete samo vi u visokim crnim štiklama – i ničemu više.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.