Posvađali su se a onda ju je on na Dan zaljubljenih prijavio za posedovanje marihuane

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvađali su se a onda ju je on na Dan zaljubljenih prijavio za posedovanje marihuane

Kod samohrane majke dvoje dece pronađena je marihuana u vrednosti od oko 5570 funti nakon što je njen dečko prijavio policiji na Dan zaljubljenih.

Dona Kelemeti (39), se posvađala sa sada već bivšim dečkom te je on odlučio da pozove policiju i prijavi je za posedovanje velike količine kanabisa. Policija je odmah reagovala i pretražila kuću nakon prijave, saopštio je sud u Devonu u Velikoj Britaniji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Policajci su u kući Kelemetijeve pronašli 551 gram droge, za šta je ona tvrdila da je za njenu ličnu upotrebu. Ipak, priču je promenila na sudu pa je zatim tvrdila da je drogu čuvala svom prijatelju koji joj je navodno doneo istog dana drogu na kućni prag u gradiću Barnstaplu.

Njen advokat Toni Hart rekao je da ona nije narko diler i da je žena "zlatnog srca" koja je samo želela da pomogne svom prijatelju.

Uprkos ovim tvrdnjama Kelemeti je morala da prizna krivicu za nedozvoljeno posedovanje i rasturanje droge.

Nakon priznanja dobila je kaznu od 12 meseci društveno korisnog rada sa obaveznom posetom centra za rehabilitaciju i kaznu od 100 funti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.