Ovo je razlog zašto lepotica Hajdi Klum nosi donji veš Elen Dedženeris (FOTO)

Izvor: Story, 05.Feb.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je razlog zašto lepotica Hajdi Klum nosi donji veš Elen Dedženeris (FOTO)

Hajdi Klum je pri gostovanju kod Elen Dedženeris podigla haljinu i pokazala svima kakav dodnji veš nosi, ali i otkrila planove za Dan zaljubljenih...

Foto: Profimedia

Naime, voditeljska Elen Dedženeris poklonila je Hajdi Klum paket u kom je, između ostalog, bio i par Ellen bokserica na pruge. Međutim, ona nije očekivala da će ih poznata manekenka odmah i obući!

Hajdi je s ponosom pokazala svoje nove muške bokserice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ali i poklonila poklon dragoj voditeljki. U pitanju je deo njene kolekcije donjeg veša, te je Elen kreneula Hajdinim stopama i odmah isprobala čipkasti grudnjak.

Hajdi Klum: Odevna kombinacija u kakvoj je do sada još niste videli ! (FOTO)

Pošto su se lepo zabavile i ispričale, na čemu im je pristuna publika bila neizmerno zahvalna, Hajdi je otkrila da planira da provede čitav Dan zaljubljenih u krevetu sa dečkom Vitom Šnabelom.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Hajdi Klum podigla haljinu i svima otkrila kakav veš nosi (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2016

Voditeljka Elen DeGeneres poklonila je Hajdi muške bokserice, ali nije očekivala da će ih Hajdi odmah obući i svima ih pokazati za vrijeme snimanja showa..Hajdi Klum (42) s oduševljenjem je primila poklon paket Elen DeGeneres (58) koji ju je čekao u svlačionici. Prije nego što se pridružila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.