NEVEROVATNO Beba zaceta na Dan Zaljubljenih rodjena sa belegom u obliku srca na sred cela

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO Beba zaceta na Dan Zaljubljenih rodjena sa belegom u obliku srca na sred cela

Džejd Sparam i Liam Skejf dobili su bebu Pupi Rej u novembru. Pupi je rođena sa belegom u obliku srca na čelu. Roditelji su shvatili da su je začeli baš na Dan Zaljubljenih.

Pupi sada ima 12 nedelja, rođena je sa belegom u obliku srca, a njeni roditelji Džejd Sparam (20) i Liam Skejf (21), kasnije su shvatili da je začeta na Dan Zaljubljenih.

Majka je otkrila da je njena ćerka - koja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je začeta na Dan Zaljubljenih - rođena sa belegom srca na čelu. Dva dana nakon što se rodila, jako crven beleg u obliku srca se pojavio bebi na čelu - majka kaže da je bila jako zabrinuta, pa je odvela Pupi kod doktora.

Džejd koja je domaćica, rekla je da su je doktori uverili da je srce na njenom čelu samo beleg.

"Nismo mogli da verujemo kada smo videli srce na njenom čelu, pogotovo kada smo shvatili da smo je napravili na Dan Zaljubljenih prošle godine. Kakva divna slučajnost", rekla je majka.

"To definitivno naš Dan Zaljubljenih čini specijalnim. Pupi-Rej je nešto kao naš lični Kupid. Mi jednostavno ne možemo da prestanemo da ljubimo njeno lice"

Džejd i Liam kažu da su presrećni sa njenim dolaskom.

Samo nekoliko sati nakon njenog rođenja, roditelji su primetili crveni beleg na njenom čelu. Doktori su pretpostavili da je u pitanju samo beleg od pritiska koji će nestati za nekoliko sati.

Međutim, dva dana kasnije, Džejd i Liam primetili su roze znak koji se stvara u obliku srca, a pretvarao se u jarko crvenu boju kada se beba smejala ili plakala. Kako bi iskorenili sve zdravstvene probleme, otišli su kod doktora koji im je potvrdio da je u pitanju beleg.

Doktori su im rekli i da je moguće da beleg nestane do njene 5. godine, ali da postoje šanse da se opet vrati tokom života.

Roditelji ne bi voleli da nikada nestane jer je njima savršen, asli pitanje je da li će i njoj biti kada postane tinejdžerka.

(Foto: Ilyke)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.