Govorili su joj da je ružna i debela, a danas zarađuje milione od svoje lepote! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govorili su joj da je ružna i debela, a danas zarađuje milione od svoje lepote! (FOTO) (VIDEO)

- Maltretirali su me svaki dan u školi, znali su da mi za Dan zaljubljenih pošalju čestitku sa potpisom dečaka koji mi se sviđao, da bih nakon toga shvatila da su to, u stvari, oni. Kada sam imala 15 godina, pretili su mi nožem - ispričala je engleska manekenka Frenki Vajld

Frenki Vajld (27), britanska manekenka i pin-up model, do sada je u karijeri zaradila više od milion funti, ali nije uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bilo tako, a tema dana u Engleskoj je njena iskrena ispovest u kojoj priča da je prošla kroz pravi pakao u školi, i da je zbog svakodnevnih uvreda svojih vršnjaka razmišljala i o samoubistvu!

- Majka me je odgajila i nikada nismo imali para. Deca su me zadirkivala zato što nosim staru odeću. Kada sam imala 11 godina, stvari su postale još gore i počeli su da mi govore da sam debela i ružna. Maltretirali su me svaki dan u školi, znali su da mi za Dan zaljubljenih pošalju čestitku sa potpisom dečaka koji mi se sviđao, da bih nakon toga shvatila da su to, u stvari, oni. Kada sam imala 15 godina, pretili su mi nožem. Bila sam prestravljena i van sebe. Majka je pokušala da mi pomogne ali nije uspela. Na kraju sam počela da se samopovređujem i razmišljala sam o samoubistvu – kaže Frenki i dodaje da se sve promenilo u 17. godini kada su njene fotografije koje je postavila na My Space, primetile modne agencije.

- Zbog nasilnika sam imala loše mišljenje o sebi i bila sam ubeđena da nikada ništa u životu neću postići. Ni u najluđim snovima nisam mogla da sanjam da ću postati manekenka. Na prvom probnom snimanju sam svakog trenutka očekivala da mi kažu da sam ružna, ali to se nije dogodilo i na neki način, užas koji sam preživela u školi mi je dao snagu da svima pokažem da nisu bili u pravu – zaključila je Frenki Vajld.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nekada ismevana zbog izgleda, a sada uspešan pinap model

Izvor: B92, 28.Avg.2014, 16:02

Dvadesetsedmogodišnja Frenki Vajld rođena kao Šarlot Milion je danas uspešan pinap model, a pre samo deset godina je upravo zbog svog izgleda trpela fizičku i psihičku agresiju od strane školskih vršnjaka...Manekenka rodom iz Njukasla je kao devojčica bila žrtva maltretiranja, čak su joj pretili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.