(FOTO) ZA ZALJUBLJENOST NIKAD NIJE KASNO: Evo zašto je ovaj dekica iz Novog Sada oduševio sve

Izvor: Kurir, 14.Feb.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ZA ZALJUBLJENOST NIKAD NIJE KASNO: Evo zašto je ovaj dekica iz Novog Sada oduševio sve

NOVI SAD - Dan zaljubljenih se obično vezuje za mlađe parove, koji na današnji dan obeležavaju i slave svoju ljubav.

Kupuje se cveće, bobmonjere, čokolade, sve u obliku srca, za onu dragu osobu.

Ovaj dekica koji je fotografisan dok čeka prevoz u Novom Sadu sa cvetom u ruci oduševio je internet i vratio veru u ljubav koja traje godinama.

/ #NSulice /Nikada nije kasno da budete zaljubljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << :-)

Ovaj njegov mali znak pažnje izazvao je oduševljenje na svim društvenim mrežama.

Ljubavna groznica ni ove godine nije mimoišla građane Srbije, pa su tako već uveliko počeli da kupuju poklone za ovaj najromantičniji praznik!

Prodavci u cvećarama, parfimerijama i u prodavnicama slatkiša kažu da im se, uprkos krizi, za 14. februar najbolje prodaju najskuplji artikli - ručno pravljene čokolade u obliku srca, čija cena ide i do 1.500 dinara, noćenje u hotelu sa spa-centrom, koji za dve osobe košta i do 40.000, kao i korpa sa 1.001 ružom, čija je cena vrtoglavih 150.000 dinara.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nikad nije kasno: Pogledajte zašto je ovaj deka u Novom Sadu oduševio Srbiju

Izvor: B92, 14.Feb.2016

Dan zaljubljenih se obično vezuje za mlađe parove, koji na današnji dan obeležavaju i slave svoju ljubav...Kupuje se cveće, bobmonjere, čokolade, sve u obliku srca, za onu dragu osobu...Ovaj dekica koji je fotografisan dok čeka prevoz u Novom Sadu sa cvetom u ruci oduševio je internet i vratio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.