Davorin Bogović i Tanja Jovićević na Vračar Rocks festivalu

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davorin Bogović i Tanja Jovićević na Vračar Rocks festivalu

U autentično uređenom, ex-Yu inspirisanom prostoru koncertne sale Centra za kulturu Božidarac, u subotu, 14. februara, održaće se koncert kakav do sada nismo bili u prilici da vidimo na Vračar Rocks festivalu … niti u Beogradu!

Davorin Bogović, foto: Promo

Koncert će evocirati uspomene na novi talas i muzički perod '80-tih u bivšoj Jugoslaviji, u izvedbi umetnika koji su učestvovali u stvaranju ovog zlatnog perioda – Davorina Bogovića i Tanje Jovićević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Beogradska publika će na Dan zaljubljenih  plesati ne samo uz novije Davorinove pesme, već najviše uz vanvremenske hitove Prljavog kazališta kojima je upravo on dao autentičnost, a na kojima bazira nastupe u okviru serijala Mi plešemo! 2015, nazvane po najvećem hitu novog talasa, a ovom turnejom obeležava 35 godina od izlaska kultnog albuma Crno-bijeli svijet! Pevaće se i Sve je lako kad si mlad, pesma za koju se može reći da je postala i ostala himna mladih i onih koji se tako osećaju, ali i Moderna devojka, Sretno dijete, Korak do sna, Subotom uveče, Neka te ništa ne brine – pesme koje aktuelna postava Prljavog Kazališta uglavnom ne izvodi na koncertima. Biće ovo jedinstvena prilika da publika uživa u pesmama koje su obeležile jedan period u domaćoj rok muzici, a koje su i dalje svuda rado slušane!

Gosti na koncertu biće Tanja Jovićević i grupa Oktobar na čijem će se repertoaru naći najveći hitovi Oktobra 1864, poput pesama Crni ples, Denis, Želim te, E 7/9, Carte blanche, kao i nekoliko pesama od EKV-a u kojima je Tanja učestvovala. Nastup na Božidarcu biće ujedno i prva veća promocija koncepta ovog benda nakon TV predstavljanja u emisiji Tri boje zvuka i nekoliko klupskih svirki.

Tri sata programa, mnogo hitova Prljavog kazališta, Oktobra 1864 i EKV-a, uz odlične muzičare i fantastične glasove Davorina i Tanje, obećavaju pravo uživanje za sve prisutne u Božidarcu na Dan zaljubljenih!

Ulaz za publiku je predviđen od 20.30, nastup Tanje Jovićević i Oktobra u​ 21h, dok u 22h na binu izlaze Davorin i Bogovići.

Ulaznice su u pretprodaju  po promotivnoj ceni od 800 dinara i dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

Od 10. februara cena ulaznice iznosiće 900 dinara.

Ukoliko ih ostane, ulaznice će moći da se kupe i pred sam koncert, na ulazu u Božidarac, po ceni od 1.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.