Danilo i Ivana proslavili prvu godišnjicu braka: Njihove izjave ljubavi će vas oduševiti!

Izvor: Blic, 28.Jun.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilo i Ivana proslavili prvu godišnjicu braka: Njihove izjave ljubavi će vas oduševiti!

Naši sportisti Danilo Anđušić i Ivana Maksimović pre godinu dana izgovorili su sudbonosno "da" na romantičnoj ceremoniji na Santoriniju. Čini se da je njihova ljubav iz dana u dan sve jača.

Danilo i Ivana jedno drugom čestitali su prvu godišnjicu braka na društvenim mrežama objavivši dirljive poruke i fotografije sa venčanja.

- Na današnji dan, pre tačno godinu dana, napravio sam najbolju odluku u svom životu. Postao sam muž predivne žene koja mi znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve. Od trenutka kada smo se upoznali, ona je stavila osmeh na moje lice i uvek je znala kako da tu i ostane. Inspiriše me svojom pozitivnom energijom svakog dana. Ona je najambicioznija žena koju znam. Nikada ne bi odustala od svojih ciljeva bez obzira na sve. Ona je najjača žena koju znam. Protekla godina bila je definitivno najbolja godina mog života i sve to zahvaljujući njoj. Srećna prva godišnjica, biću pored tebe zauvek. Volim te - napisao je Danilo.

Njegova supruga objavila je nešto kraću, ali jednako emotivnu poruku.

- Srećna nam prva godišnjica ljubavi! Hvala što me činiš najsrećnijom i najvoljenijom. Volim te zauvek.

Ivana i Danilo nedavno su u intervjuu za Blic Puls otkrili zašto su odložili planove da postanu roditelji. Više o tome pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reči koje bi svaka žena poželela da čuje: Ovako su Ivana Maksimović i Danilo Anđušić obeležili prvu godinu braka (FOTO)

Izvor: Story, 28.Jun.2016

Najpopularniji sportski par danas proslavlja svoju ljubav, a njihova prepiska prepuna emocija nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.