Bliži se Dan zaljubljenih: Izaberite pravi poklon za vašeg muškarca!

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliži se Dan zaljubljenih: Izaberite pravi poklon za vašeg muškarca!

Dan zaljubljenih važi za jedan od najromantičnijih i najlepših praznika koji obeležavaju parovi, te je 14. februar idealna prilika da svom izabranika još jednom podsetite koliko vam znači.

Ukoliko ove godine zaista  želite da svoju jaču polovinu obradujete nekim lepim poklonom za Dan zaljubljenih, poklonite mu neku od sedećih stvari:

Upečatljiv ručni sat

Ukoliko želite >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da vaš dečko u svakom momentu misli na vas i da konačno počne da  dolazi na zakazane sastanke u dogovoreno vreme, najidealniji poklon je ručni sat.

Intimni pokloni za korištenje u spavaćoj sobi

Odaberite nešto iz ove kategorije ako želite da mu pokažete da ste savršeno voljni i spremni da učinite ama baš sve sa njim, jer vi potajno želite da on upotrebi maštu i da vam za Dan zaljubljenih priušti orgazam o kakvom niste ni sanjali.

Parfem

Ukoliko dobro poznajete svoju jaču polovinu i same ćete znati da izaberete pravi parfem za njega. Sa  njim definitivno nikada nećete pogrešiti.

Karte za utakmicu

Poznato je da muškarci obožavaju sport, te ukoliko se tog dana održava neki meč koji bi značio vašem izabraniku, sigurno bi ga obradovalo da mu poklonite karte za utakmicu.

Video igrice

Muškarci obožavaju da igraju video igrice, tako da drage moje dame, prilikom odabira ovog poklona sigurno nećete pogrešiti.

 
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.