Dacia do groba

Izvor: Autoportal.rs, 20.Avg.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dacia do groba

Verovali ili ne jedna od stvari koje su trenutno u modi jeste tetoviranje znaka automobilske kompanije za koju radite. Priznajemo da konjić Ferarija i krugovi Audija deluju odlično ima i onih koji će možda nakon par godina zažaliti.

Izgleda da su u Rumuniji potpuno ludi za svojim Dacia automobilima. Tako se bar čini prema potezu koji je napravio jedan od radnika ove kompanije. Naime, on je na svojoj podlaktici istetovirao zaštitni znak Dacia >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << kompanije.

Da ne bude zabune, ovo nije u pitanju privremena tetovaža ili bilo kakav marketinški trik. Momak koji je ovo uradio sebi se o tome hvalio na društvenim mrežama, kako je tetovaža prava i trajna. Iako se ti tragovi mogu kasnije ukloniti tetovaža će ga pratiti zauvek.

Patriotski nastrojeni momak je znaku čak pridodao i mali "smajli" kao lični pečat celoj tetovaži. Ukoliko Dacia u narednih par godina ne proizvede trkačku mašinu sa preko 300 konjskih snaga sva je prilika da će ovaj mladić ići u košulju sa dugim rukavima na tokom vrelih letnjih dana.
Pogledaj vesti o: Dacia,   Ferrari

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.