SL - Japance pogodio cunami, Srbija u polufinalu

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Japance pogodio cunami, Srbija u polufinalu

Vaterpolo reprezentacija Srbije nastavila je pohod ka novoj tituli u Svetskoj ligi trijumfom nad selekcijom Japana u četvrtfinalu turnira koji se održava u ruskoj Ruzi.

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se danas u polufinale završnog turnira Svetske lige, pošto je u ruskoj Ruzi pobedila Japan sa 19:10 (4:1, 6:0, 4:3, 5:6).

"Delfini" su pred meč sa Japanom odradili žestok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plivački trening, a nakon dva sata provedenih u autobusu izašli na megdan protivniku koji ipak kvalitetom nije dorastao braniocu trofeja.

Poučeni iskustvom sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru naši reprezentativci su krenuli maksimalno od prvog minuta, pa su već na poluvremenu imali rezultat (10:1) koji je garantovao plasman u polufinale.

Najefikasniji u redovima pobedničkog sastava bio je Nemanja Ubović sa 4 pogotka, a pratili su ga Gavril Subotić i Stefan Mitrović sa po tri gola.

Srbija će u polufinalu igrati protiv pobednika duela Rusije i SAD.

Vaterpolisti Srbije brane titulu na turniru.
Pogledaj vesti o: Cunami,   Cunami u Japanu,   Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.