Obama gura islam u Evropu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2015, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama gura islam u Evropu

Sve ono što ovih dana kao izbeglička kolona stiže preko Makedonije, pa preko Srbije i Mađarske hita ka svetlostima (i bogatstvu) zapadnoevropskih metropola, samo je blago talasanje u odnosu na "zeleni" cunami koji se odavno valja u više krakova ka Evropi.

Zeleni zato što je uglavnom reč o migracijama iz islamskih zemalja Bliskog istoka i severne Afrike. Taj prodor u središte hrišćanske Evrope, neki oprezniji komentatori u ovom delu sveta vide kao strategiju promene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << krvne slike. Na poznatom nemačkom internet sajtu KOPP na to kažu: "Alah tiho zauzima teritorije".

Oprezne prognoze Nemaca su da će, samo ove godine, ta zemlje prihvatiti 400.000 izbeglica iz islamskog sveta. U knjizi "Meka Nemačka - tiha islamizacija", nemački publicista Udo Ulfkote ovu brojku uzima samo kao startnu, jer će došljaci iz humanitarnih razloga potom dobiti pravo na pridruživanje članova porodice, pa će ukupni zbir ubrzo dosegnuti milion došljaka. A sa budućim, brojnim potomstvom, iz godine u godinu će ta kolonija stalno i nezadrživo rasti.

Doseljavanje iz islamskih država u srce Evrope, uz pomoć američkog pritiska koji traje već decenijama, a možda i pola veka, promenilo je umnogome Stari kontinent, čak i siluete gradova u kojima se ističu minareti džamija izgrađenih najčešće arapskim parama.

Sve je počelo sa prvim turskim gastarbajterima koji su (doduše, po pozivu) hrlili ka Nemačkoj. Breša je davno otvorena i sada više nema nikakve kontrole tog egzodusa kojem se ne vidi kraj. Onaj nemački političar koji bi ovih dana izjavio da bi "bio srećan kada bi se danas milion Turaka vratilo u otadžbinu", poput socijaldemokrate Hajnca Kina (1980. godine), bio bi istog časa osuđen na - političko samoubistvo.

Možda je zato i koalicioni partner Angele Merkel, Socijaldemokratska partija Nemačke (SPD) proletos zatražila - novo doseljavanje Turaka u Nemačku, ali otvaranje granica za veliki broj begunaca iz Afrike i sa Bliskog istoka. Politika je čudo.

Međutim, otrežnjujuću poruku zagovornicima novog doseljavanja muslimana uputio je američki istoričar Volter Laker, koji živi u Vašingtonu i važi za osnivača nove naučne grane - istraživanja terorizma.

"Što se više muslimana doseli u Evropu, biće sve veći oprez domaćih političara da izbegavaju moguće konflikte". Pritom misli na sukobe sa islamskim zemljama, ali i sa religijom koja danas ima oko milijardu vernika.

Od dolaska Baraka Obame u Belu kuću, prvog predsednika SAD iz muslimanske familije, pojačano je američko delovanje u pravcu nametanja islama, posebno u Evropi. Perjanice su, kao i u "obojenim revolucijama", američke ambasade u tim zemljama. Kampanju forsiranja islama finansira Stejt department, nudeći gotovo neverovatne projekte.

Tako su u Češkoj prošle godine Amerikanci plaćali projekat "Muslimani i škola" kojim su češka deca bila naterana da se kroz igru polako uvode u svet islama i šerijatskih zakona, da bi im na kraju bilo rastumačeno i kako se iz hrišćanstva prelazi u islam.

Iz tajnih dokumenata koje je obelodanio Vikiliks, posebno su zanimljive depeše iz američkog konzulata u Minhenu. U Irskoj su iz ambasade SAD dali pare za seminar na kojem su muslimani obučavani kako da povećaju uticaj na tamošnju privredu. U Austriji su davali pare režiserima koji snime filmove o potpuno zabrađenim muslimankama koje se bore za toleranciju.

Rađa se Evroarabija, a neki se pitaju u kakvom će svetu živeti unuci evropskih političara koji sve ovo mirno gledaju.
Pogledaj vesti o: Cunami

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.