Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2014, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan: Prekinuta potraga za nestalima u klizištima

Potraga za preživelima u klizištu u japanskom gradu Hirošima je obustavljena zbog opasnosti od novih klizanja terena, saopštili su zvaničnici.

"Spasioci su evakuisani zbog strahovanja od novih bujica blata", rekao je jedan policijski zvaničnik.

Prema poslednjim podacima, u klizištu je ove nedelje stradalo 39 ljudi, dok se 51 osoba vodi kao nestala.

To je u Japanu najveća prirodna katastrofa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << od 2011. godine, kada je u cunamiju stradalo 18.000 ljudi.

Jake kiše na području Hirošime ponovo su počele da padaju u četvrtak uveče. Prethodno je više od 4.400 stanovnika dobilo naređenje da napuste svoje domove.
Pogledaj vesti o: Cunami u Japanu

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

HIROŠIMA: Prekinuta potraga za preživelima zbog straha od novih bujica blata

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014

TOKIO - Potraga za preživelima u klizištu u japanskom gradu Hirošima je obustavljena zbog opasnosti od novih klizanja terena, saopštili su zvaničnici..."Spasioci su evakuisani zbog strahovanja od novih bujica blata", rekao je jedan policijski zvaničnik...Prema poslednjim podacima, u klizištu je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.