Zvezdina violina u Istanbulu: Vilijams delio asistencije i lekcije Galatasaraju

Izvor: Blic, 21.Nov.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina violina u Istanbulu: Vilijams delio asistencije i lekcije Galatasaraju

Košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams prikazao je neverovatnu igru u Istanbulu pošto je do kraja treće deonice ubedljivo bio najkorisniji igrač u tesnom porazu crveno-belih protiv Galatasaraja, a od nekoliko asistencija, ne zna se koja je lepša od koje.

Prva magična asistencija od strane Vilijamsa stigla je kada je tim iz Beograda gubio 40:36, a plejmejker crveno-belih je u ranoj fazi napada došao do linije za slobodna bacanja, a onda iz skoka probacio loptu pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dva košarkaša Galatasaraja za Luku Mitrovića koji je lagano poentirao.

Na novi kec iz rukava američkog igrača čekalo se do treće deonice kada je, takođe u prvim sekundima ofanzive, dugim pasom od parket pronašao Nikolu Kalinića za vođstvo srpskog predstavnika 46:45.

Zvezda je, ipak, posle dva produžetka poražena u Istanbulu sa 110:103, dok je posle četiri četvrtine rezultat bio 82:82.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Markus Vilijams rekorder Evrolige

Izvor: Mondo, 21.Nov.2014

Košarkaš Zvezde na meču protiv Galatasaraja postavio novi rekord po broju asistencija na jednom meču Evrolige..Foto: MN Press..Markus Vilijams prikazao je sjajnu partiju na meču Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja u 6. kolu Evrolige...On je na utakmici u Instanbulu ispisao i novu stranicu u istoriji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.