Zvezdina uprava pojačanjima želi da kupi vreme: Za trojicu novajlija blizu milion evra!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina uprava pojačanjima želi da kupi vreme: Za trojicu novajlija blizu milion evra!

Odgovorni iz Ljutice Bogdana veruju da će zadržati funkcije bez obzira na izliv nezadovoljstva posle utakmice sa Radničkim

Novo, vrelo leto na Marakani! Navijači Crvene zvezde predvođeni tvrdim jezgrom sa severnog kopa posle blamaže i remija u sudaru sa Radničkim iz Niša ultimativno su zahtevali od kompletnog Upravnog odbora da podnese ostavke.

Taj huk nezadovoljstva pre 11 godina oterao je iz Crvene zvezde možda i najveću legendu kluba Dragana Džajića. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Međutim, aktuelni čelnici veruju da će novim ulaganjima i pojačanjima kupiti vreme i zadržati pozicije u Ljutice Bogdana.

 Naime, kako se može čuti Upravni odbor Crvene zvezde spreman je da do kraja prelaznog roka uloži milion evra kako bi tim Miodraga Božovića dobio obrise šampionskog. Veruju odgovorni iz Ljutice Bogdana da će sa trojicom novih igrača, uz oporavljene Lukovića i Matosa, tim izgledati mnogo bolje.

Međutim, pitanje je hoće li i ta pojačanja imati dejstvo sedativa za navijače. Fanovi Crvene zvezde retko kad zaboravljaju, i još ređe, gotovo nikad, odstupaju od onog što su naumili. Za Zvezdana Terzića i njegove najbliže saradnike jedina povoljna okolnost je činjenica što se na srpskom fudbalskom horizontu nije iskristalisala  grupacija ljudi spremna da se prihvati delikatnog posla i rukovodi posrnulim gigantom. Bar ne još.

VANREDNO STANJE NA MARAKANI: GROF DO TRI UJUTRU DRŽAO IGRAČE U SVLAČIONICI

Klub bi odlaskom uprave koja je kardinalnim greškama napravila obično ruglo od tima ostao obezglavljen, i taj podatak možda bi mogao da da veštačko disanje Zvedanu Terziću i njegovim najbližim saradnicima...

A oni žele da ga iskoriste kako bi ojačaili tim. Bez obzira što je Crvena zvezda u očajnoj finansijskoj situaciji.

Donald, Plavšić, Lekić

Posao sa holandskim vezistom Mičelom Donaldom je blizu realizacije. Momak koji je prethodnu sezonu proveo u Mordoviji trebalo bi u ponedeljak da se pojavi u Beogradu i finišira transfer u Crvenu zvezdu. Za taj „luksuz“ uprava srpskog vicešampiona trebalo bi da uplati obeštećenje Mordoviji (između 100 i 200 hiljada evra). Takođe, plan je da se do kraja prelaznog roka dovede Srđan Plavšić, mada Spartak ne odstupa od cene od 300 hiljada evra.

I za kraj: čelnici Crvene zvezde nameravaju da angažuju jednog napadača ekstra klase, dominantnog u skoku, koji bi bio u stanju da materijalizuje centaršuteve Luisa Ibanjeza. A pominje se da bi to mogao da bude Dejan Lekić.

Lepo isplanirano, pitanje je šta će na to reći navijači.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.