Zvezdina poruka na rastanku: Hvala i srećno! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina poruka na rastanku: ''Hvala i srećno!'' (foto)

Dugo najavljivani transfer je realizovan, a Zvezda se danas na klupskom Instagram profilu oprostila od svog sada već bivšeg fudbalera.

Kako smo i najavljivali, Nenad Gavrić se iz Crvene zvezde seli na ''Karađorđe'', u ekipu Vojvodine, gde će ponovo sarađivati sa trenerom Nenadom Lalatovićem, s obzirom da su njih dvojica bili zajedno i u Napretku i u Crvenoj zvezdi.

A klub iz Ljutice Bogdana je na prigodan način obeležoio rastanak sa dosadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalerom. Uz poruku ''Gavro, hvala i srećno'', Zvezda mu je na Instagramu poželela sve najbolje u nastavku karijere.

Želimo Nenadu Gavriću puno sreće i uspeha u nastavku karijere! #fkcz #czv #zvezda #crvenazvezda

A photo posted by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Aug 30, 2016 at 4:39am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.