Zvezdina osveta - Hoće celu petorku Makabija?!

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2016, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina ''osveta'' - Hoće celu petorku Makabija?!

Kako se i očekivalo, vrlo brzo je stigla reakcija iz Crvene zvezde Telekom na najnovije spekulacije oko interesovanja izraelskog Makabija za dvojicu igrača crveno-belih.

Podsetimo, brojni mediji su prethodnih dana najpre spekulisali o interesovanju izraelskog velikana za Kvinsija Milera, a onda se pojavila vest da bi Makabi i Zvezdinog centra Maika Cirbesa.

Naravno, takva nagađanja ne idu u prilog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipi Crvene zvezde Telekom, koju u narednom periodu očekuju ključne utakmice u tekućoj sezoni.

Zbog toga je usledila i oštra reakcija prvog čoveka kluba Nebojše Čovića, koji je u izjavi za ''Informer'' reagovao u stilu legendarnog Miće Tomića iz filma ''Ko to tamo peva'', kada je iz inata zatražio pet autobuskih karata.

U ovom slučaju, Čović je Izraelcima poručio da hoće - PETORICU njihovih igrača!

''Crvena zvezda je zainteresovana za petoricu košarkaša Makabija! I oni bi se rado priključili Crvenoj zvezdi naredne sezone i pristali bi da igraju za mnogo manje para!

Situacija u Makabiju trenutno nije najbolja i igrači nisu zadovoljni. Za razliku od toga u Zvezdi je druga dimenzija.

Možda nemamo mnogo para, ali u Zvezdi vlada porodična atmosfera'',
poručio je ''iz inata'' Čović Izraelcima.

Šalu na stranu, Nebojša Čović je zatim dodao da razume interesovanje kluba poput Makabija za nekog od igrača Zvezde, ali naglašava i da nije u redu da se takve informacije plasiraju u javnost dva meseca pred kraj sezone.



''Zvezda je sa mnogo manje para od Makabija ušla u Top 8 Evrolige, a plasirali smo se i u finale ABA lige. Sve što se sad dešava su reakcije zbog našeh uspeha. I ne samo priča o Makabiju, već i ona da Makedonci žele našeg trenera Dejana Radonjića'',
konstatovao je Čović.

On je takođe poručio i svim ostalim ''zainteresovanima'' da će Zvezda i ubuduće umeti da uzvrati na ovakve ''bočne udare''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.