Zvezdina mlađa garda poražena od Zete

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina 'mlađa garda' poražena od Zete

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su u sredu kontrolnu utakmicu zatvorenog tima, a za rivala su imali ekipu Zete iz Golubovaca.

Mlađa "garnitura" fudbalera Crvene zvezde koji se nalaze na pripremama sa prvim timom dobila je u sredu priliku da na delu pokaže koliko može.

Crveno-beli su u meču zatvorenog tipa odmerili snage sa Zetom iz Golubovaca, a vicešampion Crne Gore slavio je rezultatom 2:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (1:0) golom u poslednjem minutu utakmice.

Crvena zvezda: Jovan Vićić, Mateus Viveiros, Slađan Rakić, Nemanja Stojić, Aleksa Terzić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Jug Stanojev, Stefan Ilić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić.

Dogovor je bio da poluvreme traje pola časa, a sadržajniji je bio drugi deo meča. Crnogorski sastav stigao je do prednosti već u 7. minutu posle napada po desnoj strani i centaršuta u sredinu.

Najbolje prilike za crveno-bele u prvom poluvremenu imali su Dejan Joveljić, Ivan Ilić i Lazar Romanić ali je do odlaska na odmor ostalo 1:0 za Zetu.

U drugom poluvremenu šansu da igraju dobili su još Aleksandar Stanković, Milan Senić i Stefan ilić, a drugonavedeni je u 41. minutu pogodio prečku.

Zvezda je do izjednačenja stigla u 59. minutu preko Lazara Romanića ali je Zeta u poslednjem minutu, nakon kornera, stigla do drugog pogotka, a samim tim i do trijumfa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.