Zvezdina deca brutalna protiv Želje - 8:0 uz Gavrićevu bombu!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina deca brutalna protiv Želje - 8:0 uz Gavrićevu bombu!

Crveno-beli obezbedili plasman u polufinale

Šest komada protiv podgoričke Budućnosti i još surovija Crvena zvezda u drugom kolu Turnira prijateljstva. Crveno-beli kadeti su u Bijeljini fudbalski uništili sarajevski Željezničar pobedom od 8:0 čime su osigurali plasman u polufinale turnira.

Samo opisivanje svakog gola zauzelo bi previše >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prostora. Jednostavnije je samo reći - brutalna dominacija Zvezde u sudaru sa objektivno nedoraslim rivalom. Iluzija o nekakvom iole ravnopravnom takmičenju dve ekipe trajala je samo do 15. minuta kada je Radivoj Bosić oboren u kaznenom prostoru sarajevskog tima, a Aleksandar Kostić sa penala pogodio za 1:0.

Nekako su se Sarajlije i držale još osam minuta, ali tada je Željko Gavrić sasvim sigurno najlepšim potezom na meču označio početak Zvezdine kanonade. Namestio je loptu na nekih 25 metara od protivničkog gola i u stilu velikih majstora preko živog zida duplirao vođstvo Beograđana.

Sve posle toga bilo je čisto demonstriranje sile, pa se činilo da bi crveno-beli svaki napad mogli da pretvore u gol. Redom su pogađali Mihailo Aćimović, pa Bosić, Stefan Torbica, Milan Savić, Jovan Ilić i  za kraj Milan Šikanjić.

Zvezda iz dva meča u Bijeljini ima maksimalnih šest bodova i gol razliku 14:0! Duel sa ekipom Zagreba u poslednjem kolu Grupe A stoga će biti revijalnog karaktera. A onda eliminacione runde. Ukštanje sa Grupom C u kojoj je Dinamo trenutno prvi sa četiri boda, ali Vojvodina ima meč manje i mogla bi da se popne na čelo ako danas savlada Olimpiju. U tom slučaju odlučivaće njen okršaj sa Modrima u poslednjem kolu.

(FOTO: Turnir Prijateljstva)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezdini klinci ''razbijaju'' - U dve utakmice postigli 14 golova!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016

Nova, još ubedljivija pobeda Zvezdinih omladinaca u drugom kolu Turnira prijateljstva u Bijeljini...Posle startnih 6:0 protiv Budućnosti, ekipa Crvene zvezde danas je bila još ubedljiivija, u utakmici drugog kola Grupe A na Turniru prijateljstva...Rival crveno-belima bila je ekipa sarajevskog Željezničara,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.