Zvezdin trening posetili navijači Olimpijakosa (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin trening posetili navijači Olimpijakosa (foto)

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju pripreme za prolećni deo sezone, a današnji trening u Pafosu posetili su navijači Olimpijakosa.

Lider domaće Superlige lagano privodi kraju drugu fazu priprema za prolećni deo sezone.

Crveno-beli do povratka u Beograd neće igrati kontrolne utakmice, ali su uprkos tome dobili podršku navijača Olimpijakosa koji su posetili trening.

Radi se o nekoliko pristalica Olimpijakosa iz Pafosa koje su došle na trening >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde u znak podrške "bratskom klubu".

Dobro je poznato da navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa gaje sjajne odnose pa ne čudi što su Kiprani odlučili da dođu na trening i podrže izabranike Miodraga Božovića.

Današnjem treninigu crveno-belih prisustvovali su i navijači Olimpijakosa iz Pafosa. #fkcz #pripremeFKCZ pic.twitter.com/LkJ4QLoxHQ

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) February 10, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IZNENADNA POSETA: I kad Delije nisu tu, Zvezda ima navijače! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016

Fudbaleri Crvene zvezde imali su publiku na treningu.. . Crveno-beli su danas odradili jedan od poslednjih treninga na pripremama na Kipru i do povratka u Beograd više neće imati kontrolne utakmice. . Na danšnjem treningu fudbaleri Crvene zvezde su imali publiku. Naime, u pitanju su nekolicina navijača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.