Zvezdin štoper traži raskid saradnje

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin štoper traži raskid saradnje

Deset dana uoči početka priprema za novu sezonu menadžer Darka Lazića potvrdio je da mladi štoper želi da napusti Crvenu zvezdu.

Fudbalski klub Crvena zvezda rešio je pitanje novog trenera početkom tekuće nedelje ali će tek u narednom periodu Miodrag Božović i predstavnici vicešampiona Srbije početi da rade na angažovanju pojačanja.

Nakon završetka minule sezone klub su napustili Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bosančić i Aleksandar Katai a izvesno je i to da će stopama dvojice veznih igrača krenuti i defanzivac Darko Lazić.

"Darko je dobar momak, koji je već 10 godina u Crvenoj zvezdi, ali nije zadovoljan načinom na koji se klub odnosi prema njemu. On ne želi da se rastane neprijateljski sa Zvezdom, jer mu je ona mnogo dala i on je dao sve od sebe da joj uzvrati" objašnjava menadžer mladog igrača Darko Anić.

U razgovoru za dnevni list "Blic" menadžer mladog reprezentativca Srbije rekao je da bivši trener Nenad Lalatović nije kriv za situaciju u kojoj se našao njegov štićenik već isključivo oni koji su "sklonili" Lazića iz tima.

"Darko je sklonjen kada je, možda, bilo najpotrebnije da igra i sada je vrlo teško pronaći mu angažman za neko značajnije obeštećenje i objasniti tim klubovima zašto on u finišu, kada se odlučivalo o tituli, nije igrao. Zato verujem da je sporazumni raskid najbolje rešenje i za klub i za Darka" dodao je Anić.

Podsećamo da je defanzivac crveno-belih prošlog leta bio na meti nekih belgijskih klubova a trenutno je interesantan Lokerenu i ekipama iz Rusije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lazić traži rastanak sa Zvezdom

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2015

Potraga za pojačanjima bacila je u senku odlaske sa Marakane. Prvi koji je najbliži da napusti Crvenu zvezdu je Darko Lazić. Štoper crveno-belih je svojevremeno javno izrazio nezadovoljstvo statusom, tako da je po završetku sezone zatražio sporazumni raskid ugovora. Menadžer mladog defanzivca...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.