Izvor: Danas, 29.Nov.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin oslonac na mlade snage

Beograd - Fudbaleri Crvene zvezde će na Marakani u malom gradskom derbiju ugostiti OFK Beograd (subota, 18 časova), a iako crveno-beli nisu u dobroj formi sve osim njihove pobede bilo bi ravno čudu.

Trener Nenad Lalatović zbog kartona ne može da računa na Mijailovića i Planića, a zbog povreda će izostati Savićević, Avramovski, a neizvestan je i nastup napadača Rakića. Desni bek Marko Petković se vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << juče iz Rima posle operacije i nastaviće da se oporavlja u Beogradu. Mijailovića će na mestu levog beka zameniti Antić, a šansu na poziciji štopera će dobiti talentovani Vukašin Jovanović, za koga Lalatović veruje da će biti još jedna dobra Zvezdina investicija u budućnost.

- Naravno da je cilj Crvene zvezde da uvek bude prva, ali moj zadatak je i da što više mladih igrača dobije priliku. U Zvezdi nema para, pa evo nemamo čak ni za grejanje u Medija centru. Svima nam je hladno, ali takođe svi mnogo volimo Zvezdu i verujem da smo na dobrom putu, čak i u ovako teškim okolnostima. Da smo imali makar malo bolju realizaciju i da nije bilo nekih sudijskih grešaka na našu štetu, možda bismo bili i prvi. Ipak, to što je golman Predrag Rajković sada među nekoliko najperspektivnijih čuvara mreže u Evropi, ili što u prvom timu imamo Ristića, za koga niko donedavno nije ni čuo, ogroman je kapital. Zvezda je prošle sezone bila prvak, ali je dug porastao za nekoliko miliona evra. Sada, posle duže vremena, imamo plejadu perspektivnih igrača, na kojima će sigurno moći i dobro da se zaradi - rekao je Lalatović.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.