Zvezdin odgovor Vukadinoviću: Rajković dao mnogo više srpskom fudbalu od Vas

Izvor: Blic, 28.Jul.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin odgovor Vukadinoviću: Rajković dao mnogo više srpskom fudbalu od Vas

Crvena zvezda je uzvratila udarac Metalcu, tačnije njihovom predsedniku Draguljubu Vukadinoviću. On je posle gafa zvaničnih lica njegovog kluba, koja nisu pustila Predraga Rajkovića da uđe u crveno-belu svlačionicu, rekao da ga "redar nije prepoznao".

Podsetimo, posle meča 2. kola Supelige između Metalac - Crvena zvezda (0:0), zvanično najboljem mladom golmanu sveta, Predragu Rajkoviću, bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Gornjem Milanovcu zabranjeno da uđe u svlačionicu kod saigrača, a sve pod izgovorom da ga "redar nije prepoznao".

Tom smešnom izjavom prvi čovek Metalca, Dragoljub Vukadinović, pokušao je da opere sramotu koju je doživeo Zvezdin kapiten. Crveno-beli su odgovorili alfi i omegi milanovačkog kluba.

- Gospodine Vukadinoviću, Predrag Rajković je u svojoj dosadašnjoj karijeri dao mnogo više srpskom fudbalu nego Vi za života. I nije naodmet da naučite kako izgleda. Kao što nije naodmet i da svojoj ekipi naredite istu dozu borbenosti, želje i htenja bez obzira ko im je rival, kako ne bismo ubuduće gledali vaše momke u dva različita izdanja u prva dva kola. Jednom, bez želje, borbenosti, faulova i kartona, a već u sledećem kolu sa svim tim. Namera Rajkovićevog ulaska u restriktivni prostor bila je da pruži podršku svojim saigračima, kao i da čestita domaćinu na osvojenom bodu. Pretpostavljali smo da će ga prvotimci Metalca prepoznati. Možda ovaj pokušaj ironije i zluradosti od strane gospodina Vukadinovića ima veze sa njegovom navijačkom pripadnošću. Ako je tako, lakše ćemo razumeti "neprepoznavanje" Rajkovića - kaže se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.