Zvezdin minimalac u Sloveniji

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin ''minimalac'' u Sloveniji

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas prijateljsku utakmicu protiv Krke, u sklopu priprema za nastavak jesenjeg dela sezone.

Kao što već znate, Zvezdina ekspedicija iskoristila je prvenstvenu pauzu da ode u svoju stalnu bazu u ''Termama Čatež'', gde se crveno-beli ovoga puta spremaju za nove izazove koji ih očekuju tokom jeseni, a pree svega, za derbi sa Partizanom.

Zvezda je danas odigrala i prvu kontrolnu utakmicu, rival je bila Krka, a ekipa Miodraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Božovića slavila je sa 1-0.

Gol koji je rešio pitanje pobednika postigao je Izraelac Idan Vered u 75. minutu meča, posle odličnog solo-prodora.

U finišu meča, i Gavrić je zatresao mrežu rivala, ali je njegov pogodak poništen zbog ofsajda.

Zvezda je bila bolji rival u ovom meču, stvorila je dosta šansi, ali je na kraju morala da se zadovolji minimalnom pobedom.

Crvena zvezda je meč počela u sledećem sastavu: Kahriman, Pavićević, Luković, Rendulić, Anđelkoviċ, Donald, Ristiċ, Srnić, Plavšić, Katai i Jović.

U drugih 45 minuta igrali su: Kahriman (Supić od 76.), Cvetković, Mbođ, Luković, Anđelković, Ahčin, Stojanović, Gavrić, Vered, Jovović i Jović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda se sprema za derbi: Srnić debitovao, Vered strelac za pobedu u Sloveniji

Izvor: Blic, 05.Sep.2015

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Krku u prijateljskom meču sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Idan Vered u 73. minutu...Fudbaleri Crvene zvezde su reprezentativnu pauzu iskoristili da se u slovenačkim Termama Čatež pripreme za 149. večiti derbi, pa su odigrali i prijateljski meč protiv Krke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.