Zvezdin UO o upozorenju UEFA, finansijama, Vučiću…

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Apr.2014, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin UO o upozorenju UEFA, finansijama, Vučiću…

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda sastaće se danas i razgovarati o upozorenju UEFA zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja, kao i o najavi budućeg premijera Aleksandra Vučića da će država drastično smanjiti novčanu pomoć klubovima.
Finansijsko kontrolno telo UEFA utvrdilo je, posle detaljne analize zasnovane na reviziji poslovanja, da je Crvena zvezda prekršila pravila finansijskog fer-pleja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine.
Crveno-belima zbog toga preti opasnost od kazne, koja je u rasponu od novčane do suspenzije.
Sastanak UO na stadionu crveno-belih održaće se u 17 sati.
Vučić je prošle nedelje najavio da će biti osnovan državni fond za podršku bolesnoj deci, a za koji će se izdvajati mnogo više sredstava nego što se to daje Partizanu i Crvenoj Zvezdi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin UO o upozorenju iz UEFA i finansijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2014

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda sastaće se danas u i razgovarati o upozorenju UEFA zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja, kao i o najavi budućeg premijera Aleksandra Vučića da će država drastično smanjiti novčanu pomoć klubovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.