Zvezdin Dauda je Hartsov Vardi: Dao dva gola za tri minuta! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin Dauda je Hartsov Vardi: Dao dva gola za tri minuta! (VIDEO)

Impresivna partija nekadašnjeg napadača crveno-belih na debiju u Škotskoj

Abiola Dauda ponovo seje strah! Kao nekada dok je igrao u Srbiji i bio član Crvene zvezde. Snažni Nigerijac pojačao je Harts u finišu prelaznog roka, a izgleda da je to bio pogodak u centar mete ekipe iz Edinburga.

Dauda je debitovao za Harts na impresivan način. Tačnije, i bolje od toga. On je duel sa Ros Kauntijem počeo na klupi za rezerve, ali mu je menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Neilson ukazao poverenje sredinom drugog poluvremena. Ispostaviće se da je to bio trenutak koji je prelomio utakmicu. Harts je u tom momentu imao minimalnu prednost, a onda je Dauda rešio da pečatira trijumf.

Postigao je dva gola za samo 180 sekundi. I to na kakav način. Posebno je upečatljiv prvi pogodak, kada je sa ivice kaznenog prostora odapeo preciznu dijagonalu u suprotan ugao. Baš u stilu futsal majstora kojima se divimo ovih dana.





Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BOLJI OD PARKERA: Dauda već rešeta u Škotskoj (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016

Za razliku od Džošua Parkera koji se nije snašao u Aberdinu i vratio se u Crvenu zvezdu, bivši napadač crveno-belih Abiola Dauda već je počeo da rešeta u dresu Hartsa.. . Nigerijac je u Edinburg stigao pred kraj prelaznog roka i već je počeo da se isplaćuje “srcima”. Bivši napadač Crvene...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.