Zvezdi uslovna licenca

Izvor: Press, 24.Jul.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi uslovna licenca

Bez licence su Crvena zvezda, Napredak iz Kruševca i Mladost iz Lučana.

"Vezano za primenu finansijskih kriterijuma u postupku licenciranja od strane predstavnika ovlašćene revizorske kuće, pojedinačno su prezentirani uočeni problemi i predočena moguća rešenja. Zaključeno je da se zbog svih problema sa kojima se klubovi susreću uputi predlog Izvršnom odboru FŠ da se klubovima omoguće uslovne licence, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a da se konstatovani problemi otklone u što kraćem periodu", navodi se u saopštenju na sajtu Superlige.

Generalni sekretar FŠ i predsednik Disciplinske komisije Slobodan Pajović izvestili su prisutne o izrečenim merama zabrane registracije novih igrača i podsetio klubove da obaveze izmire blagovremeno ili da sa poveriocima naprave sporazume o izmirenju navedenih obaveza kako bi mogli da registruju nove igrače.

Sastanku Izvršnog odbora Zajednice prisustvovali su i predsednik FŠ Tomislav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković.

Karadžić je podsetio da na snazi odluka o igranju utakmica na stadionima koji poseduju reflektore i, sagledavši realne probleme sa kojima se klubovi, suočavaju zatražio da se otvore razgovori o daljoj primeni ove odluke.

Dogovoreno je da se naredne nedelje organizuju pojedinačni sastanci sa klubovima koji imaju navedene probleme vezane za infrastrukturu i bezbednost kako bi se ovi problemi otklonili do početka prvenstva.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.