Zvezdi prekipelo, u ponedeljak vanredna sednica!

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi ''prekipelo'', u ponedeljak vanredna sednica!

Posle najnovijih dešavanja u 26. kolu Jelen Superlige, Crvena zvezda se u nedelju uveče oglasila zvaničnim saopštenjem.

U saopštenju se za ponedeljak od 17 časova najavljuje vanredna sednica Upravnog odbora, a iako nije konkretno navedeno, pretpostavlja se da je povod nedosuđeni jedanaesterac za Vojvodinu protiv Partizana.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celini.

''Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezda mesecima upozorava na sve anomalije i krađe od strane Fudbalskog saveza Srbije i Sudijske organizacije, pod patronatom Tomislava Karadžića. Ipak, po tom pitanju ništa nije učinjeno niti je lopovluk prestao.

Sve čega je fudbalska Srbija svedok i talac u poslednjih nekoliko godina na delu je i ove sezone i Crvena zvezda neće ćutati.

Nema spasa fudbalskoj Srbiji dok Tomislav Karadžić i njegovi poslušnici ne napuste svoje fotelje.

Zbog toga će Upravni odbor FK Crvena zvezda u ponedeljak, 4. maja, u 17:00 časova održati vanrednu sednicu, na stadionu „Rajko Mitić“.

Jedina tačka dnevnog reda biće suđenje u dosadašnjem toku šampionata sa svim pojedinostima koje su se dešavale, kao i koraci koje će FK Crvena zvezda preduzeti u narednom periodu'', navodi se u saopštenju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.