Zvezda zvala Stošića za direktora

Izvor: B92, 25.Maj.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zvala Stošića za direktora

Bivši igrač Crvene zvezde Vlada Stošić počeo je pregovore sa Zvezdanom Terzićem u vezi sa mestom sportskog direktora kluba, prenose Večernje novosti.

Član legendarne generacije iz Barija i Tokija ima iskustva na toj funkciji, jer je bio direktor španskog Betisa, a u Zvezdi je to mesto upražnjeno od kraja 2013. godine.

"Očekujem danas (ponedeljak) ili eventualno sutra da donesem konačnu odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hoću li prihvatiti ulogu sportskog direktora", rekao je Stošić.

Njegov prvi zadatak biće da imenuje novog trenera Zvezde, a poslednjih dana se spekuliše o nekoliko imena, među kojima je i jedan stranac.

"Rano je da pričam na temu trenera pošto još nisam preuzeo funkciju. Treba da dogovorimo neke detalje, a jasno je da nema mnogo vremena i prvo želim da završim pregovore sa rukovodstvom", poručio je Stošić.

Prvo se pričalo o Miodragu Božoviću, pa Miloradu Kosanoviću, potom o Norvežaninu Trondu Solidu, te stalnom kandidatu Milovanu Rajevcu, ali bi Štošićev favorit mogao da bude Risto Vidaković.

Zvezda je u ponedeljak zvanično dobila licencu za nastup u Evropi, a kako bi se dostojno predstavila van Srbije, potrebna su joj brojna pojačanja.

Spekuliše se da crveno-beli žele Mijata Gaćinovića (Vojvodina), za koga su Novosađani poručili da može samo u inostranstvo, Mirka Ivanića (Vojvodina), Brazilca Matosa (Novi Pazar), Milana Rodića (Zenit), Milana Borjana (Radnički Niš), Srđana Plavšića (Spartak Subotica)...

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVEZDA DOBIJA SPORTSKOG DIREKTORA: Terzić pregovara sa članom legendarne generacije

Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2015

Bivši igrač Crvene zvezde Vlada Stošić pregovora sa Zvezdanom Terzićem o mestu sportskog direktora kluba.. . To mesto je u Zvezdi upražnjeno od kraja 2013. godine, a legenda generacije iz Barija i Tokija ima iskustva na toj funkciji. Podsećamo, bio je direktor španskog Betisa.. - Očekujem danas...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.