Zvezda završila pripreme porazom od Hanovera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda završila pripreme porazom od Hanovera

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su danas u Ptuju od ekipe nemačkog bundesligaša Hanovera sa 3:2 (2:2), u poslednjoj kontrolnoj utakmici tokom drugog dela priprema u Sloveniji.

Strelci su bili Gavrić u 4. i 12. za Crvenu zvezdu, a Sobijeh u 25, 38. i 82. minutu za Hanover.

Šampioni Srbije ispustili su pobedu protiv kvalitetnog rivala, jer su već nakon 12 minuta susreta vodili sa 2:0 pogocima Nenada Gavrića, koji je bio snalažljiv pred mrežom golmana Almera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Predvođeni raspoloženim Darkom Lazovićem, crveno-beli su odigrali sjajnih 20 minuta i činilo se da mogu do uspeha u najozbiljnijoj proveri tokom priprema ovog leta za nastupajuću sezonu.

Međutim, Nemci su se brzo oporavili i do kraja poluvremena poravnali rezultat pogocima efikasnog Poljaka Artura Sobijeha, koji je najpre kaznio grešku golmana Kahrimana, a potom ga još jednom savladao evro-golom.

Posle zanimljivih 45 minuta i čak četiri postignuta gola, nastavak susreta nije doneo mnogo uzbuđenja. Igralo se uglavnom na sredini terena i kada je sve govorilo da neće biti pobednika Sobijeh je u završnici još jednom matirao Kahrimana za trijumf Hanovera.

Crvena zvezda je danas istrčala u sastavu Kahriman, Petković, Planić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Savićević, Lazović, Gavrić i Rakić.

Igrao je još i povratnik u tim, Slovenac Nejc Pečnik, a trener Nenad Lalatović najavio je da bi današnja postava mogla da bude startna na otvaranju sezone u Superligi Srbije, 9. avgusta protiv niškog Radničkog beogradskoj Marakani.

Nakon okončanih priprema u Sloveniji ekspedicija Crvene zvezde vraća se sutra u Beograd.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda završila pripreme porazom od Hanovera

Izvor: Politika, 29.Jul.2014

PTUJ – Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su danas u Ptuju od ekipe nemačkog bundesligaša Hanovera sa 3:2 (2:2), u poslednjoj kontrolnoj utakmici tokom drugog dela priprema u Sloveniji...Strelci su bili Gavrić u 4. i 12. za Crvenu zvezdu, a Sobijeh u 25, 38. i 82. minutu za Hanover...Šampioni Srbije...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.