Zvezda zakazala promociju - Ruiz stiže u utorak!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2016, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda zakazala promociju - Ruiz stiže u utorak!

Aktuelni šampion Srbije za utorak je zakazao promociju novog pojačanja, a kako stoje stvari u pitanju je jedan od dvojice dugo čekanih stranaca.

Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda otputovala je u ponedeljak za Sloveniju gde će biti obavljen centralni deo priprema za novu sezonu, a sportski sektor je za utorak zakazao promociju novog igrača.

Sedmo pojačanje aktuelnog šampiona Srbije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << letnjem prelaznom roku biće Kostarikanac Džon Ruiz (22) premda u pozivu fudbalskog kluba Crvena zvezda nije navedeno da se radi o tom igraču.

Poznato je, međutim, da je dosadašnji član Dnjepra i bivši fudbaler Lila prihvatio ponudu Crvene zvezde, pa će u utorak od 15 časova sportski direktor navijačima predstaviti momka čiji se dolazak sa nestrpljenjem iščekuje.

Ostaje da se vidi kada će i hoće li Crvena zvezda realizovati transfer Gelora Kange sa kojim su pregovori počeli nešto ranije, ali će na kraju Džon Ruiz prvi zadužiti crveno-belu opremu i priključiti se timu u Termama Čatež.

Podsećanja radi, poslednje pojačanje Crvene zvezde igra na poziciji desnog krila ili krilnog napadača, a po potrebi može da se snađe u ulozi levog krila ili klasičnog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.