Zvezda uspešna na startu, Oldenburg za zagrevanje

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda uspešna na startu, Oldenburg za zagrevanje

Košarkaši Crvene zvezde mts pobedili su nemački Oldenburg sa 80:71 u prvoj pripremnoj utakmici pred start nove sezone Košarkaši Crvene zvezde mts odigrali su u ponedeljak prvu pripremnu utakmicu pred početak nove sezone. Protivnikcrveno-belih bio je nemački prvoligaš Oldenburg, a izabranici Dejana Radonjića pobedili su rivala sa 80:71 (17:20, 24:19, 28:17 i 11:15)Meč „zatvorenog" tipa odigran je u dvorani „Aleksandar Nikolić" a šampion ABA i KLS lige igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je u sledećem sastavu:KK Crvena zvezda MTS: Rebić 7, Radanov 3, Uskoković, Dobrić 9, Gudurić 8, Dangubić 12, Lazarević 1, Lazić, Momirov, Simanić 4, Apić 10, Mitrović 6, Kuzmić 13 i Đorđević.Ekipi se nakon obaveza u reprezentaciji Srbije i produženog odmora, početkom sledeće nedelje priključuju Stefan Jović i Marko Simonović, a narednu proveru, ekipa Crvene zvezde mts igraće u nedelju protiv rumunske Steaue u Beogradu. Prvi meč uz prisustvo publike, crveno-beli će odigrati 10.septembra u Vršcu protiv domaćina turnira ekipe „Vršca".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pobedila Oldenburg u prvoj proveri

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2016

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su nemački Oldenburg sa 80:71 u prvoj pripremnoj utakmici pred početak sezone. U pitanju je bila utakmica zatvorenog tima, odigrana u hali „Aleksandar Nikolić“...Izabranici Dejana Radonjića su meč prelomili u trećoj četvrtini koju su dobili sa 28:17. Najbolji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.