Zvezda u sredu protiv Šumadije igra za Zvonka Milojevića, u oktobru u Banjaluci

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u sredu protiv Šumadije igra za Zvonka Milojevića, u oktobru u Banjaluci

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu, 17. septembra, odigrati prijateljsku utakmicu sa Šumadijom, i to u Aranđelovcu.

Trener Lalatović će u Aranđelovac povesti većinu fudbalera, pa se očekuje lepa poseta, posebno imajući u vidu da se utakmica igra za bivšeg Zvezdinog golmana, Zvonka Milojevića.

Utakmica između Šumadije i Crvene zvezde počeće u 16 časova i 15 minuta.

Takođe, zakazano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je još jedno prijateljsko odmeravanje snaga, i to za 10. oktobar. Crvena zvezda će iskoristiti reprezentativnu pauzu kako bi otputovala u Banjaluku, i tamo odigrala utakmicu protiv Borca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odložen Zvezdin meč za Zvonka Milojevića zbog potopljenog terena

Izvor: Blic, 16.Sep.2014

Fudbaleri Crvene zvezde bili su najavljeni kao gosti Šumadije u Aranđelovcu u sredu, u okviru humanitarnog meča, ali je duel odložen...Trener Lalatović je planirao da u Aranđelovac povede većinu fudbalera, pa se očekivala lepa poseta, posebno imajući u vidu da se utakmica igra za bivšeg Zvezdinog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.