Zvezda u praznom Pioniru bira: Na jednoj strani Galata, drugoj CSKA, Oli i Efes

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u praznom Pioniru "bira": Na jednoj strani Galata, drugoj CSKA, Oli i Efes

Košarkaši Crvene zvezde protiv Laborala igraju poslednji meč prve grupne faze Evrolige (petak, 19.00), u kom će se odlučiti ko će biti novi rivali tima Dejana Radonjića.

Računica je jasna - pobeda vodi na Real, Makabi, Panatinaikos i Galatasaraj, poraz na CSKA, Olimpijakos i Efes koji vodi Dušan Ivković.

Još po četiri mesta ostala su upražnjena u grupama E i F, a što se tiče grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << B, preostalo je da se rasporede Alba i Unikaha. Nemačku ekipu pobeda nad Cedevitom vodi u grupu F, dok i Barsa iz grupe C pobedom za potvrdu prvog mesta otišla u grupu E.

Grupa E:

Real Madrid

Makabi Tel Aviv

Panatinaikos

Galatasaraj

1. iz grupe C (Barsa ili Fener)

2. iz gupe D (Zvezda ili Laboral)

3. iz grupe A (Uniks ili Žalgiris)

4. iz grupe B (Alba ili Unikaha)

Grupa F:

CSKA

2. iz grupe C (Barsa ili Fener)

3. iz grupe D (Zvezda ili Laboral)

4. iz grupe A (Uniks ili Žalgiris)

Olimpijakos

Efes

3. iz grupe B (Alba ili Unikaha)

Armani
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda bira rivale u Top 16 fazi!

Izvor: RTS, 19.Dec.2014

Košarkaši Crvene zvezde igraju poslednji meč grupne faze Evrolige. Za protivnika, u praznom Pioniru, imaju ekipu španske Laboral Kuče, koju su u prvom meču u Vitoriji savladali sa 20 poena razlike...Ovaj meč je važan za crveno-bele, koji su još u pretprošlom kolu izborili plasman u Top 16 fazu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.